مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت ماشین در دعوا

سلام وقت بخیر خسته نباشید دو اقا برای خواهر من ایجاد مزاحمت کردند و بعد با بردارم درگیر شدند و دست بردارم شکسته و تو این درگیری برادرم به ماشین طرف خسارت وارد کرده حکم شکستی دست برادرم نیومده و در حال بررسی ولی این اقا درخواست خسارت ماشین کرده مبلغ 3 میلیون و 7 میلیون هم افت قیمت برادر من هم قبول کرده خسارت وارد کرده ولی اینطور که اون اقا مطرح کرده مبلغ افت قیمت رو هم باید بدیم؟ یا خیر ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

بیته به مدل ماشین بله باید پرداخت کنید و ارتباطی به پرونده شکستگی نداره .این حقوقی اقدام کرده و کیفری هم میتونه شمارو برای تخریب محکوم کنه