مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت پشت چک سفید

با سلام. پدر بنده پشت یک چک سفید رو بعنوان ضامن امضا کردن و شخص صادرکننده چک به دروغ به پدرم گفته چک بابت تمدید قرارداد کاری در شرکت هست. الان صادر کننده بعلت بدهی بازداشت هست. پدرم اطلاع نداره که چک کجاست و بابت چه چیزی داده شده . الان پدرم چه اقدامی لازم هست که انجام بدن تا براشون مشکلی پیش نیاد؟ باید منتظر احضاریه دادگاه باشن یا خودشون زودتر اقدامی کنن؟ ایا میتونن شکایت خیانت در امانت رو مطرح کنن؟اگر از پدرم شکایت بشه با توجه به اینکه مال و اموالی به اسمش نیست و فقط حقوق بازنشستگی میگیره بازهم ملزم به پرداخت مبلغ چک هستن؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

چک جز اسناد تجاری است ودارای مزیت هایی برای دارنده پس شما سریعا اقدام کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرازتاریخ سررسیدبیش ازپانزده روزگذشته باشدوچک برگشت خورده نگران نباشد