مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای بازپرس

در شکایتی که ما علیه عملکرد دومامور انتظامی داشتیم بازپرس قرار منع تعقیب صادر کرد
ما شهرستان بودیم مهلت اعتراض تمام شده است چه بکنیم به اینکه به این رای اعتراض داریم؟/تشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر در مقام ضابط مرتکب جرمی شده باشند در صلاحیت دادسرای عمومی است ولی اگر در انجام وظیفه نظامی مرتکب جرم شده باشند در صلاحیت دادسرا نظام است . برای یک بار دیگر در صورت وجود داشتن دلیل میتوانید طرح شکایت نمائید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که ادله جدیدی دارید می توانید یک بار دیگر شکایت کنید.