مشاوره حقوقی رایگان - اعسار در پرونده سرقت مستوجب تعزیر

سلام
اگر کسی در پرونده سرقت مستوجب تعزیر محکوم بشه به پرداخت مال مسروقه (رد مال) میتونه دادخواست اعسار بده ، اگر محکوم پرونده مالی (ملک ، پس انداز بانکی ، ماشین) نداشته باشه و توانایی پرداخت یکجا رو نداشته باشه و دادخواست اعسار هم موافقت نشه باید چکار کنه.
اجرکم عندالله

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تا رد مال صورت نگیرد امکان آزادی نیست از ستاد کمک به زندانیان کمک بگیرید