مشاوره حقوقی رایگان - تحویل سند

با سلام در قرارداد مشارکت در ساخت حکم الزام به تحویل صادر شده سند هم آماده و در دست سازنده است آیا با اجرای حکم الزام به تحویل ملک، سند را تحویل می دهد یا اقدام دیگری نیاز دارد?

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

شماچون الزام به تحویل ملک راخواستید حکم دادگاه هم تحویل ملک است وبرای تحویل سنددرصورتی که ازتعهدخود سرباززد آن وقت درخواست الزام به تنظیم سند میکنید
درصورت لزوم تماس بگیرید