مشاوره حقوقی رایگان - الزام سازنده به تحویل سند

سلام وقتتون به خیر.
پدرم و همسایه ها در سال 95 یک قرارداد مشارکت درساخت منعقد کردند و سازنده با انواع دروغ و کلک بالاخره واحدها رو با پایین ترین کیفیت متریال سال 1400 به ما تحویل داد البته مدت زمان ساخت 2 سال بود. الان که سال 1402 هستیم هنوز سند و پایان کار دریافت نکردند و برقکشی و آب ساختمان مشکل دارد و لوله گاز ترکید و آسانسور دائما گیر میکند و استاندارد و بیمه ندارد. وضعیت کنتورهای مشخص نیست.
از طرفی هر موقع از سازنده پیگیر شدیم لبخند ژکوندی میزند و سیبیل هاشو تاب میده و یه دروغ تازه سر هم میکنه.

ما برای اینکه ایشون رو مجبور کنیم که سندها رو زودتر تحویل بده و از عقب انداختنش جلوگیری کنیم چکار باید بکنیم؟

بعضی از مالکان اصلا با بقیه همکاری نمی کنند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید الزام فروشنده را از دادگاه بخواهید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طرح دعوی نمایید تا فروشنده ملزم شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتجلسه تفکیکی و تنظیم سند بدهید