مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین انجام کار

سلام و عرض ادب و احترام خدمت وکیل گرامی
پدرم ده سال پیش راننده حمل بار محصولات شرکت پاستوریزه بوده است
در آخرین ماموریت خود دچار حادثه شده و فوت می کند
و چون مقصر حادثه بوده. بیمه هیچ دیه ای پرداخت نمی کند.
از طرفی پدر بی وقفه و بدون هیچ استراحتی کار کرده و ماشین در اختیار پدر متعلق به شرکت بوده و البته افسر راهنمایی رانندگی علت تقصیر را بی احتیاطی ناشی از خستگی دانسته است
خواست بدانم
میتوانم از کارفرما شکایت کنم و درخواست غرامت فوت و نقص اعضا بدن داشته باشم؟
به علت حادثه حین انجام کار و نکاتی همچون خستگی پدر و ماشینی که متعلق به شرکت بوده است؟
خواهشمندم کمک کنید.

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

با سلام.
چون علت تصادف رو خواب آلودگی و خستگی تشخطص دادن.. نمیشه از کارفرما غرامتی گرفت..
جز در یک صورت که اگه کارفرمای پدرتون ایشون رو بیمه نکرده باشن. در حال حاضر اگه پدرتون بیمه بوده میتونید از مزایای بیمه اون مرحوم استفاده کنید. ولی از کارفرما چیزی نمیتونید بگیرید.