مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت در حین کار

باسلام و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی
بنده سال 89 همسرم در اثر تصادف در محل کارش که شهرداری بودش فوت کردند و شهرداری بیمه عمرشون را که 13میلیون بود پرداخت کرد وبه بیمه مستمری بنده را معرفی کردند.
همسر بنده در محل کارش و در بلوار حین مراقبت و نگه داری گل گیاه تصادف کردند و 12 سال هست که بنده با یک مستمری بخور و نمیر دارم زندگی می کنم و هیچ امتیازی دریافت ننمودم

پاسخ ها :

تصادف منجر به فوت در حین کار فوت در حین کار