مشاوره حقوقی رایگان - مالی

با سلام
بنده در یک فروشگاهی مشغول به فعالیت بودم
در طی 3 ماه فعالیت سه عدد گوشی با کارت عابر خود خرید کردم و در فروشگاه فروختم که به حساب صاحب کار واریز شد توسط خریداران و ایشان پول را طی دو تا سه روز به حساب بنده واریز کرده
حالا بنده میخواستم بدانم که ایشان میتواند ادعا کند که این پول را به بنده داد به عنوان قرض؟
من برای اثبات اینکه خرید و فروش کردم چه مدارکی لازم دارم با تشکر

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

بله میتونن مگه اینکه شهود و مدارکی مربوط به خرید گوشی از ایشان داشته باشید