مشاوره حقوقی رایگان - حق حضانت

سلام من بیست سالمه و پدر و مادرم از هم جدا شدن، مادرم با عموم ازدواج کرده و حضانت من بر عهده عموم شده، عموم به من هیچ خرجی نمیده، اعتیاد داره، نمیذاره برم سرکار، نمیذاره برم دانشگاه، از بس مورد اخلاقی داشته روم نمیشه دیگه هیچ جا سرمو بلند کنم مدام رابطه نامشروع داره این شرایط هیچ جایگاهی تو اجتماع برام نذاشته و چند تا پرونده فحاشی به چن نفر داره که ازش شکایت کردن، مادرم هم فقط سکوت میکنه و منو مجبور به سکوت و تحمل میکنه، من یک ازدواج ناموفقم داشتم، میتونم حق حضانتم رو از هر دوتاشون بگیرم و جدا زندگی کنم ؟ ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

حضانت شما با توجه به سنتان با هیچ کس نیست وشما بعنوان فرد رشید مختار به هر تصمیمی هستید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمابعدازبلوغ تحت حضانت نیستید وازادید هرجاوباهرکس زندگی کنید