مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه دفتر ازدواج

سلام.
بنده 22 سالم هست و تقریبا یک سال و نیم پیش شناسنامه ام گرو دفتر ازدواج بود. به جای یکی از دوستانم بابت پول ازدواجش قرار داده بودم.
خلاصه بنده گرفتم شناسنامه رو و نگاه نکردم فقط عکس خودم رو دیدم و برداشتم.
بعد از چند روز از دفتر ازدواج با دوست بنده تماس گرفتن که من رو با شناسنامه ام میخوان. رفتن خلاصه اون جا متوجه شدم که عقدی صورت گرفته و با داماد هم اسم بودم. دفتر داره اسم اون خانم رو داخل شناسنامه من نوشته بود و اسم من رو داخل شناسنامه عروس.
با کلی جنگ و دعوا دادگاه رفتیم و که عروس خانم گفت که نه ایشون همسر من هست و مهریه ام رو میخوام و ...
من اون جا میگفتم اشتباه کردن حتی دفتر دار رو بردم به عنوان شاهد. دفتر دار هم با اون ها شده بود.
الان من یک سال بیشتر هست که جنگ دارم.
طبق کدوم قانون و چه بندی من میتونم خلاص بشم؟
ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اساسا به علت فقدان قصد، عقدی واقع نشده است. می توانید دادخواست ابطال نکاح مطرح فرمایید، به علت اشتباه در شخص طرف ازدواج و فقدان قصد.