مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ملک توسط بانک

با سلام بنده چند سال قبل به منظور احداث و تجهیز کارخانه لبنیات تسهیلاتی از یکی از بانک‌های دولتی دریافت نموده کارخانه احداث و ماشین آلات و دستگاه‌ها خریداری و نصب و به مرحله ی تولید رسید پس از سررسید اقساط چند قسط هم پرداخت نمودم ولی بنا به دلایل مختلف اقتصادی و افزایش هزینه‌ها و کاهش درآمد موفق به پرداخت اقساط بعدی نشدم تضمین تسهیلات علاوه بر محل اجرای طرح چند وثیقه خارج از طرح نیز در رهن بانک قرار دادم حال با توجه به ارزش افزوده املاک به تنهایی محل اجرای طرح چنانچه تجدید ارزیابی گردد اقساط معوق و جرائم متعلقه را پوشش می‌دهد ولی بانک می‌گوید من برای تمام وثایق اجرائیه صادر و تملیک مینمایم . سوال بنده این است آیا بانک چنین حقی دارد که چندین وثیقه که ارزش آنها چند برابر مطالباتش میباشد را اجرائیه صادر و تملیک نماید . ممنون از پاسخ و راهنمایی که خواهید فرمود

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اول باید ملک محل طرح شما توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزش گذاری شود بعد اگر قیمت پایین داد اعتراض کنی تا سه نفر بیایند قیمت گذاری کنند و می توانید تا 9 نفره ادامه دهید.
اگر ملک شما با بدهی شما به بانک برابری نکرد آنوقت نوبت به املاک رهنی بعدی می رسد.
شما حتما باید دوتا وکیل زبده بگیرید و الا می بازید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله بانک میتواند در ‌مورد تمام وثیقه ها اجراییه بگیرد
و توسط کارشناس رسمی قیمت مشخص خواهد شد
و به اندازه بدهی شما به بانک ، وثیقه ها به مزایده گذاشته خواهد شد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

علاوه بر بانک وام گیرنده هم می تواند تقاضای ارزیابی مجدد را براساس قانون درخواست کندد. رئیس اداره اجرایی نیز موظف است به درخواست او رسیدگی و در صورت داشتن شرایط لازم، دستور ارزیابی مجدد و تعیین قیمت جدید ملک را صادر می کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بانک نسبت به وثیقه‌ها اجرائیه صادر خواهد کرد و بعد توسط کارشناس قیمت‌گذاری میشود و به اندازه طلب از آنها برداشت خواهد شد اگر املاک را کارشناس کمتر از قیمت واقعی ارزیابی کرد حتما اعتراض کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بانک فقط می‌تواند به اندازه طلب خود از اموال برداشت نماید نمی‌تواند تمام آن را که تصاحب کند