مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

سلام ایا افت قیمت خودرو به نرخ روز است یا خیر؟قبلا کارشناس 50 میلیون تعیین کرده با توجه به گرانی چندین باره خودرو طی دو سه ماه اخیر و اینکه دادگاه اسفند ماه است ایا نظر کارشناس در رابطه با افت قیمت تا زمان برگزاری دادگاه قابل اعتراض است به طوری که بتوان این مبلغ را به نرخ روز دریافت کرد؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. اگر مدت زیادی از زمان صدور نظریه گذشته باشد، مقبول است

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

تا زمان و مهلت اعتراض به نظریه کارشناسی باقی باشد می توان اعتراض کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست کارشنایی مجدد نمایید