مشاوره حقوقی رایگان - پارک در بن بست

با سلام منزل ما در یک کوچه بن بست 5متری میباشد که هیچ یک از همسایگان پارکینگ ندارند و در وسط کوچه یک تیر چراغ برق هم وجود دارد که اکثر همسایه ها در سمتی که تیر چراغ برق وجود دارد پارک میکنند
ولی یکی از همسایگان با این بهانه که من پشت دیوار خودم پارک میکنم در مسیر رفت وآمد سه چهار خودرو دیگر پارک میکند تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما می توانید شکایت ایجاد مزاحمت کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر سد معبر میکند میتوانید از ایشان بعنوان ایجاد سد معبر و مانعت از حق شاکی بشوید حتی در صورت سد معبر به پلیس 110 زنگ بزنید ماشینش را با جرثقیل میبرند