مشاوره حقوقی رایگان - خودرو سرقتی

سلام. من سال 96 یک ماشین 206 خریدم و وکالت نامه گرفتم و تعویض پلاک کردم و برگ سبز ماشین رو گرفتم.
سال 99 ماشین رو به یه بنگاه فروختم و چند وقت بعد بنگاه ماشین رو فروخت و من وکالت دادم که بره تعویض پلاک.
وقتی رفت برای تعویض پلاک گفتن بدنه ماشین سرقتی هست و ماشین رو توقیف کردن و گفتن بدنه ماشین مربوط یه ماشین دزدی در سال 85 هست.
الان اون بنگاه که قولنامه کرده رو خواستن تا بره آگاهی تا تعیین تکلیف بشه. بنگاه هم میگه من قولنامه دارم که از شما ماشین رو خریدم میگه پای من گیر هست.
نمیدونم تکلیف چی میشه.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما نیز مدارک خود را ارائه کنید. پیشنهاد میکنم وکیل بگیرید