مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

با سلام
همسر بنده به شرط بذل کامل مهریه حق طلاق گرفته و اکنون که طلاق گرفته مهریه خود را میخواهد. بنده هم میخواهم اعتراض کنم. ما کلا یکسال عقد بودیم. لطفا راهنمایی کنید . حکم طلاق جاری شده و حساب بنده مسدود شده که متوجه شدم

پاسخ ها :

مرجان عسکری جهرمی

سرکار خانم مرجان عسکری جهرمی :

با سلام. آیا بذل کامل مهریه در سند رسمی درج شده است؟ اگر ابرا نمودند قابل رجوع نیست اما اگر مهریه را هبه کردند هبه قابل رجوع است. باید با توجه به سند رسمی تنظیم شده در این خصوص اتخاذ تصمیم کرد. پیشنهاد میکنم سند رسمی که در این مورد تنظیم کرده اید را به یک وکیل نشان دهید تا به نتیجه بهتری برسید.