مشاوره حقوقی رایگان - شاکی خصوصی

سلام خسته نباشید. یه آقا چند وقته بنام اینکه مجرده به من پیام داده و خانم این آقا متوجه شده. من حضوری با این خانم صحبت کردم که مقصر همسرتون هستند. امروز دوباره زنگ زده که برید دادگاه پردیس و ... میخواستم بدونم به این سرعت نامه میره دادگاه. و اینکه اگه شکایت کرده باشه چند روز بعد احضاریه میرسه دست من
برای من سوال پیش اومده مدارک و عکسهای که این اقا داره رو به خانمش نشون بدم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر اتهام مسایل اخلاقی باشه مستقیما در دادگاه رسیدگی می شود منتظر باشید تا از طریق دادگاه و یا نیروی انتظامی دعوت شوید و اگر اتهامی متوجه شما باشد از خودتان دفاع کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام منتظر احضاریه باشید ، با خودتان وکیل ببرید دادگاه تا درجریان مدارک و ادله مورد ادعا باشید و بتواند ازحقوق قانونی شما دفاع کند