مشاوره حقوقی رایگان - درگیری واهی

سلام خسته نباشید بنده با شخصی درگیری لفظی داشتم که دوست طرف مقابل از درگیری جلوگیری کرد و تمام شد و چند روز بعد متوجه شدم که از من بعد درگیری و ضرب جرح شکایت کرده و ادعا داره دوتا از دندانهایش را من زدم انداختم به دوستش زنگ زدم گفت من 4 ساعت بعد اینکه درگیری لفظی شما تمام شد هم کنار ان شخص بودم چیزی ندیدم اصلا درگیر نشدید و ادعایش واهی هست . ایا بنده هم اکنون طرح شکایت کنم برای ادعای کذب یا بعد قرار صادره شکایت ایشان ؟ شاهد هم همان یکنفر هست که میگه اصلا درگیر نشدیم

پاسخ ها :

نفيسه صادقی

سرکار خانم نفيسه صادقی :

با سلام، شما در مراحل رسیدگی برای دفاع حاضر شوید و در جلسه عنوان کنید که شاهد نیز بر عدم وجود درگیری دارم.