مشاوره حقوقی رایگان - مالی

با سلام بنده به اسرار یکی از دوستان که مشکل مالی داشت مبلغی پول دادم و ایشان بجای آن به من سفته داد و قرار بر این بود که یک ماهه برگرداند ولی الان تقریبا یک سال شده و با این تورم که پیش آمده ایا میتوانم با همان سفته که مبلغ اصلی است خسارت دیر کرد بگیرم تا جبران شود چون در آن زمان با پول خود قصد خرید خودرو داشتم. ممنون از شما

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله خسارت ديركرد هم دارد
بايد ابتدا سفته را واخواست نماييد بعد مطالبه وجه به انضمام كليه خسارات قانوني و خسارت تاخير تاديه و هزينه هاي دادرسي و واخواست را مطالبه نماييد

عنایت الله دهاقین

عنایت الله دهاقین :

سلام مبلغ سفته رامیتوانیدمطالبه کنیداماتاخیر تادیه ازتاریخ واخواست آن محسوب میشود