مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف

سلام راجع بنده شکایت مالی شده بود بابت طلب وجه درشورا حل اختلاف و جلسه رسیدگی گذاشتن هردوطرف حضور داشتیم و خواهان هیچ دلیل و مدرک نداشت برای اثبات دعواش دو شاهد هم معرفی کرد نیومدن حال پیام اومد جلسه رسیدگی به لحاظ افزایش/تغییر خواسته،تغییر و نحوه دعوا تجدید و به وقت نظارت تغییر کرد این متن یعنی چی ؟باتشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

درادامه شاهدان هم اعلام کردن که چیزی نمیدونن وبه دادگاه نمیان فقط یکی ازشاهدان بعدی که همسرم بودواومد برخلاف اظهاراتش وبه نفع من شهادت داد

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام امکان دارد دلایل دیگری غیر از شهود ارائه نموده باشد که البته فقط تا پایان جلسه اول این اختیار را داشته است

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

درجلسه اول حق افزایش خواسته وتغییر دعوا که به همان موضوع اول ارتباط داشته باشد دارند