مشاوره حقوقی رایگان - تصرف قسمتی از زمین

با سلام در حدود 6سال پیش زمینی به مساحت 100 متر خریداری کردم (با این توضیح که ملک به صورت قولنامه‌ای میباشد) سال گذشته صاحب زمین مجاور که درحال ساخت حسینیه بود از من تقاضای احداث اتاقک نگهبانی در زمینم شد، ابتدا مخالفت کردم ولی بعد چون حسینیه است قبول کردم. در حدود 20روز پیش متوجه شدم که اتاقک نگهبانی بزرگتر شده و در قسمتی درب نصب شده، و به حالت مغازه درآمده، و شخصی مدعی است که 20 متر مغازه (از صاحب زمین مجاور) خریداری کرده است.،
باتشکر فراوان، لطفا راهنمایی فرمایید چگونه عمل کنم.؟
(با این توضیح که اخیرا شهرداری قسمتی از زمین را در طرح تعریض خیابان قرار داده است)

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

بنظرم فقط ثمن را طبق قرارداد از فروشنده مطالبه کنید البته اگر شروطی داشته باشد بنظرم بهتره به وکلای شهرخودتان مراجعه ومشورت کنید