مشاوره حقوقی رایگان - دیه برای فلج از کمر به پایین

سلام ، من بعنوان کارفرما برای حفر چاه یک کارگر افغانی را برده برای کار.
در هنگام کار سنگ ریزش میکنه بر روی کارگر که ته چاه بود ، و طی 2 عمل جراحی معلوم شد که از کمر به پایین فلج شده ،
میخواستم ببینم دیه چجوری تعلق میگیره . ممنون

پاسخ ها :

اصغر اسکندری

جناب آقای اصغر اسکندری :

با سلام دادخواه محترم پس از جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری در رابطه با میزان تقصیر هر یک طرفین و قطعی شدن نظریه کارشناس بعلاوه نظریه پزشکی قانونی در مورد میزان صدمات وارده با دستور مقام قضایی اظهار نظر می نماید و پس از ختم تحقیقات مقدماتی و صدور کیفر خواست ، پرونده متشکله جهت تعیین صدور حکم دیه و مجازات قانونی ناشی از عدم رعایت نظامات دولتی و مقررات ایمنی ناشی از حادثه حین انجام کار حکم مقتضی صادر می گردد.

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

اگر عمدی باشد که بعد از اخطار باید پرداخت شه ولی اگر رای منفی برای عمد باشه تا یک سال بعد از وقوع حادثه وقت دارید پراخت کنید

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

با سلام
دیه براساس میزان خسارت وارد شده در پزشکی قانونی تعیین شده و سپس کارشناس اداره کار ( یا کارشناسان دادگستری ) جهت تعیین میزان تقصیر طرفین به محل حادثه آمده , نوع حادثه را بررسی کرده و براساس میزان تقصیر هریک مسئولیت پرداخت دیه را دارد .