مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی

باسلام . بنده یک واحد آپارتمان خریداری نمودم که پارکینگ اختصاصی در قولنامه ذکر شده ولی 2 ماشین دیگر در جلوی پارکینگ بنده قرار میگیرد که از درب دیگر هم میتوانند خارج شوند. آیا بنده اجازه دارم به آنها اجازه عبور از محل پارکینگ خود را ندهم ؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در ترسیم فضای پارکینگ به طوری عمل میشود که تمامی خودروها محل عبورشان بدون مزاحمت سایرین تعیین گردد و با توجه وجود درب دیگر این مساله در طراحی پارکینگ شما نیز در نظر گرفته شده لذا چنانچه رعایت نکرده و برای شما مزاحمت ایجاد میگردد میتوانید مانع شوید