مشاوره حقوقی رایگان - حداکثر سن برای دانشگاه فرهنگیان

سلام. ببخشید برادر من در کنکور شرکت کرده و رتبه برای پذیرش در دانشگاه فرهنگیان را آورده اما از شرط سنی که گذاشتن یک سال بزرگتر هست و پذیرشش نمیکنن. برادر من سربازی رفته. آیا به دیوان شکایت کنه نتیجه میگیره ؟ توی دفترچه نوشتن که سقف سربازی کسر نمیشه. اما این بی عدالتیه و برادرم بسیار برای قبولی زحمت کشیده. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. تشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام : برای پذیرش دانشجو شرایطی تعیین شده است که برادر شما تمام شروط را دارا نیست

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.معمولا این نوع پرونده ها سخت در دیوان مورد پذیرش قرار می گیرد.