مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند ملک توسط فروشنده

سلام. بنده یک واحد آپارتمان سال 97 خریدم ولی فروشنده سال 99 برای من سند زده. بنده زمان موعد سند عدم حضور نگرفتم. الان از دست مالک شکایت کردم با خسارت روزی 100هزار تومان. با شکایتی که من کردم دادگاه رای به من میده؟

پاسخ ها :

عدم انتقال سند ملک توسط فروشنده خسارت عدم انتقال سند ملک خسارت تاخیر در انتقال سند عدم انتقال سند ملک انتقال سند ملک سند ملک