مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی شرکتی به رسمی

با سلام و احترام.
بنده فرزنده رزمنده با 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه به صورت متناوب هستم. از دی 95 به صورت پیمانی در شرکتی زیر مجموعه وزارت نیرو استخدام شده ام.
لطفا راهنمایی فرمایید آیا امکان تبدیل وضعيت به رسمی برای من وجود دارد؟
چندین بار به امور ایثارگران شرکتمان مراجعه کردم اما فرمودند که حتما باید 6 ماه متوالی در جبهه حضور داشته باشن. پدرم به صورت متناوب یعنی در دو دوره سه ماه و نیمه به صورت داوطلب به جبهه اعزام شده اند.
با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، اگر دوره 6 ماهه متناوب باشه بله تعلق میگیره پیگیر باشید