مشاوره حقوقی رایگان - ظهرنویسی پشت چک

با سلام بنده یک فقره چک از پدر خانمم دریافت کردم به مبلغ 9 میلیون تومن که تاریخ آن مربوط به سال 93 است و بابت اینکه در گذشته بنگاه معاملاتی ماشین داشته و ورشکسته شده و از سال 94 متواری ‌‌شده از بنده خدا طلب بود ، ولی حالا چون خودش نیست بنده خدا رفته و در دادگاه کیفری طرح شکایت کلاهبرداری و خیانت در امانت کرده و از من و پدر خانمم شکایت کرده و گفته بود چک از پدر خانمم به من منتقل نشده و من امضای پدر خانمم را پشت چک جعل کرده ام با اینکه چک در وجه پدر خانمم بود و شخصا پشت چک را امضا کرده و به بنده انتقال داده است ، حالا پدر خانمم نمی‌تواند در دادگاه حضور پیدا کند و ظهرنویسی چک را تایید کند، من چه کاری میتوانم انجام دهم و نتیجه چه خواهد شد

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام از پدرخانمتان بخواهید به دفتر اسناد رسمی مراجعه و اقرارنامه رسمی مبنی برامضا ظهر چک برای شما تنظیم و به دادسرا یا دادگاه ارائه بدهید

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

سوال مطرح شده کامل نیست یا اشتباه است، در هر صورت شکایت شخص ثالث و ادعایی این موضوع که چک از سوی پدر خانومتون (ظهر نویسی) نشده یا توسط شما ظهر نویسی شده مسموع نمی باشد و با فرض صحت این موضوع و جعل امضا شخص ثالث آن هم بعنوان ظهر نویس چه ارتباطی با اتهام کلاهبرداری و یا خیانت در امانت دارد؟؟