مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک مشاع

با عرض سلام.
بنده چند سال پیش یک قطعه زمین درون طرح هادی یک شهرک خریدم که هنوز کاربری کشاورزی داشت ولی در حال تغییر کاربری به مسکونی بود به طوری که درون قولنامه مسکونی ذکر شده و نقشه هم داشت.این زمین قسمتی از یک زمین بزرگتر بود که یک جا تغییر کاربری شد و نقشه هم تغییراتی پیدا کرد. تغییر کاربری به نام صاحب سند اصلی (صاحب تمام قطعات یک جا) صورت گرفت. صاحب سند تمام قطعات را به خریداران واگذار کرد البته با نقشه های جدید و قانونی و زمینی برای من و یک نفر دیگر باقی نماند. شخصی که باید حق ما را بدهد آیا کسی است که با او معامله کردم یا شخص صاحب سند اصلی که زمین مورد معامله ی ما را به شخصی واگذار کرده؟ ضمنا چه دادخواستی باید تنظیم شود؟ لطفا با دقت مطالعه شود. (ضمنا شماره ی قطعه فقط بین من و شخص قبلی ذکر شده و در قراردادهای قبل تر فقط متذکر فلان متراژ در فلان پلاک ( زمین بزرگ و کشاوزی سابق ) شده و در واقع نقشه تفکیکی بنده وجاهت قانونی ندارد. یعنی نفر قبل از بنده به دلخواه یک نقطه برای خودش مشخص نموده و فروخته به بنده.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از نظر قانونی نمیتوانسته و میتوانید شکایت کنید

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

درصورتی که زمینی فروخته شده مال غیر باشد شما میتوانید شکایت کنید وحق حقوقات خود را از فروشنده اخد نمایید