مشاوره حقوقی رایگان - گواهی نشوز

با سلام و عرض ادب.
زوج تقاضای تمکین داده و در اجرائیه حکم به تمکین اینجانب ( زوجه ) صادر شده. بعد از دو ماه از تاریخ اجرائیه من به واحد اجرایی مراجعه کردم و تمکین را پذیرفتم و برای ایشان ابلاغیه فرستاد جهت تدارک مقدمات محل زندگی. حالا ایشان در این مدت میتوانستند گواهی نشوز بگیرند یا خیر؟ یا به عبارت دیگر من فرصت عمل به اجراییه در این دو ماه را داشتم یا نه؟
ضمن این که ایشان از سال 79 ترک انفاق کردند و با زن دیگری زندگی می کند و ایشان در دادسرا به جرم ترک انفاق در سال 98 محکوم شده. اگر گواهی نشوز صادر شده باشد به من اطلاع داده می شود یا خیر؟
با تشکر و سپاس.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طبق حکم اگر خانه ای مستقل تهیه کرده باشد و وسایل اولیه زندگی در ان باشد شما باید تمکین کنید ولی ....ضمنا میتوانیدشکوائیه ترک انفاق و دادخواست مهریه و اجرت المثل ایام ازدواج و..... تقدیم کنید