مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام خسته نباشید
بنده زوج هستم و رای تمیکن زوجه را در دادگاه بدوی و تجدید نظر گرفتم
بعد از تایید اسباب و منزل توسط مدد کار همسرم به منزل مراجعه و بلافاصله خارج گردید اما در گفتگو با مدد کار اعتراف کرد که در منزل سکونت ندارد
قاضی اجرای احکام بر اساس گزارش گواهی قطعیت صادر کرد در آن اشاره
شده که همسرم در منزل نیست و تمکین نکرده
سوال اینست گواهی قطعیت همان گواهی نشوز است ؟
اگر نیست نفقه به ایشان تعلق میگیرد؟
با گواهی قطعیت ازدواج مجدد میدهند ؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام نققه درصورت نشوز تعلق نمیگیرد برای ازدواج مجددباید دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر نفقه به زوجه تعلق نخواهد گرفت

شما میتوانید دادخواست ازدواج مجدد اقامه نمایید

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

باسلام
1_بلی
2_نفقه به ایشون تعلق نمی‌گیرد
3_تحت شرایطی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گواهی قطعیت همان گواهی نشوز است. به همین دلیل نفقه به ایشان تعلق نمی‌گیرد و اینکه می‌توانید نسبت به ازدواج مجدد اقدام نمائید.