مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه برای تمکین

با سلام خانوم بنده پس از قطعی شدن حکم عدم تمکین و برائت من در ترک انفاق اظهارنامه جهت مهیا کردن لوازم زندگی در یک هفته و ابراز علاقه برای برگشت به زندگی کرده و میدانم جهت دوباره به جریان انداختن پرونده نفقه کامل هستش چون برای نفقه تا گرفتن حکم عدم تمکین محکوم شده ام و نیز مطالبه مهریه هم دارد لطفا راهنمایی کنید چه باید بکنم

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام چنانچه مسکن و وسایل زندگی مهیاست در پاسخ به اظهارنامه اعلام نمایید که اماده برای حضور وی میباشید