مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

سلام خدمت اساتید محترم. قاضی تجدید نظر ما را طلاق خلع از نوع بائن داده ولی من به رای اعتراض کردم و به دیوان عالی کشور گفتم خانمم رو‌ طلاق نمی دهم. غیر از این که تمام طلاجات و خسارات وارده جبران کند. هنوز رای دیوان عالی کشور نیومده. خانم من رفته شورای حل اختلاف و به دروغ گفته زوج قصد آشتی کردن دارد. آیا برم دادگاه یا صبر کنم رای دیوان عالی کشور بیاد؟

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام-تا وقتی که زوجه از مابذل در مدت عده ،رجوع نکرده (با توجه به نوع طلاق) طلاق پابرجا است. احتمالا مراجعه به شورا مقدمات جهت رجوع از مابذل بوده-(پیگیری کنید)

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید به شورای حل اختلاف هم بروید و همین شرط زاهم عنوان کنید و مشکلی ندارد