مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات پیمانکار ساختمان

سلام. من سال 96 یک واحد پیش خرید کردم که در قرارداد واحد فول امکانات و با تمام لوازم مثل پکیج، شوفاژ، کابینت، شیرآلات، گاز، هود و سینک رو هم قید شده که به پای فروشنده هست و به قیمت همون زمان هم به ما فروخته. الان بعد از 3 سال که میخواد واحد رو تحویل بده ایشون میگن من توان مالی ندارم این امکانات رو تهیه کنم شما طبق فاکتور برید بگیرید.
در قرارداد تعدیل و اهاد بها با توافق طرفین ذکر شده. ایشون میگن چون تعدیل دارید تو قرارداد و هنوز تعدیل مشخص نشده شما بخرید بعد حساب کتاب کنیم.
چه راهکاری پیشنهاد می کنید؟
ممنونم. ضمنا مبلغ کل قرارداد 190 میلیون تومان هست که 120 تومن رو دریافت کردند 50 میلیون وام مسکن هست 20 تومن هم بابت تحویل کلید و تحویل سند.