مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت وام متوفی

با سلام.. پدرم در سال 87 مبلغ 5 میلیون وام مسکن روستایی از بانک مسکن دریافت می کند و در همین سال هم در سن 81 سالگی به رحمت خدا می روند. در طی این مدت تا سال 95 به مدت 8 سال بانک هیچ گونه اقدام و اطلاع رسانی بابت دریافت اقساط این وام نداشته است و هیچ گونه مدرکی هم بابت این قضیه ( اطلاع رسانی) ندارد. با اولین اطلاع رسانی در سال 95 بنده به عنوان فرزندش به بانک مراجعه کردم. بانک مبالغ گوناگونی را نهایتا تا مبلغ 8 میلیون به عنوان بدهی اعلام کردند. بنده 3300000 از این مبلغ را پرداخت کردم و مابقی را تحت فشارها و تهدید های قضایی رئیس بانک، اجبارا چک دادم. چک ها را هم به دلیل عدم تمکن مالی نتوانستم پرداخت کنم. لذا چک ها را بعد حدود 3 سال رفع سوء اثر کردند. گیر و دار ها ادامه پیدا کرد تا اکنون که بانک برای آن مرحوم اظهارنامه فرستاده اند با عنوان بدهی معوق به مبلغ 8500000 تومان. نهایتا این که وام 5 میلیونی را اکنون جمعا به مبلغ 11/800000 تومان رسانده اند. قابل یادآوری است اقساط این وام سالی 700/000 تومان بوده است. من به عنوان فرزند ایشان همیشه از بانک درخواست داشته ام که مابقی وام که اکنون دو برابر شده است را طبق همان روال قبلی سالی 700000 تومان پرداخت می کنم. اما بانک درخواست پرداخت یک جا دارد. من باید چی کار کنم؟ ضمنا ایشان پدر شهید بودند. با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شرایط طی نامه به مرور اعلام‌کنید تا برای شما بخشودگی جرائم و فرصت پرداخت با توجه توان شما قایل شوند
از مدیریت استان همان بانک