مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت وام پدر فوت شده ام

باسلام پدر بنده سال 77 وامی به مبلغ 750هزارتومان از بانکی دریافت کرده و سال 90فوت کرده اند. حالا بعد از گذشت 24سال از بانک با بنده (فرزند پسر ایشان)و ضامن ایشان تماس گرفته اند و گفته اند پدر شما اقساط وام خود را پرداخت ننموده اند و اعلام کرده اند می بایستی مبلغ 9.200.000 تومان (با احتساب جریمه و نرخ روز مبلغ وام) پرداخت گردد. در صورتیکه تا سال 90 پدرم در قید حیات بودند اما هیچ اقدام و پیگیری ای از طرف بانک انجام نشده بود. آیا الان باید سهل انگاری بانک که منجربه جریمه شده را بنده پاسخگو باشم یا میتوان با پرداخت اصل مبلغ وام(750تومان)با بانک تسویه کرد. بانک تهدید کرده در صورت عدم پرداخت مبلغ فوق حساب ضامن مسدود می گردد. آیا امکان دارد؟سپاس

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام معمولا فردیکه وام گرفته باید پیگیر تسویه باشد چون بانکها صبرشان زیاد است که سود و بهره هرسال فقط افزایشپیدا کندو ابدا نگران وصول طلب خود نیستند
شما باید مبلغی که بانک میگویدرا بپردازید و بهتراست توافق کنیدکه مبلغی را برایتان کسر کنند وگرنه بانک حق هر اقدامی علیه ضامنین را دارد و ادعای عدم پیگیری بانک صحیح نیست و دفاع مناسبی نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما ضامن بودید و باید پیگیری میکردید بانک وظیفه ای در این مورد نداشته