مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه قبل از اتمام قرارداد

سلام. بنده ملکی را اجاره داده ام. قبل از اتمام قرارداد نیاز به فروش پیدا کردم. به مستاجر هم پیشنهاد دادم بخرد قبول نکرد حتی اعلام شفاهی کرد که میخواهد برود ولی الان بعد از فروش ملک میگوید تخلیه نمیکند. البته در قرارداد ذکر شده چنانچه مستاجر و یا موجر بخواهند قبل از اتمام مدت قرارداد آنرا فسخ یا اقاله نمایند یک ماه جلوتر اعلام و مبلغ یک ماه از کل اجاره به عنوان ضرر و زیان پرداخت نماید. لطفا من را راهنمایی کنید. متشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام هرچند قرار داد اجاره عقدی است لازم ، اما اما طبق شرط مندرج در قرار داد از طریق ارسال اظهارنامه رسمی درخواست عمل به شرط و فسخ قرارداد وتخلیه نمایید در صورت عدم انجام شرط تخلیه ملک را به استناد قراردادو اظهارنامه تقدیم شورای حل اختلاف محل بدهید