مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم ملک ارثی

با سلام. پدر بنده سال پیش فوت کردن و دو دانگ از یک ساختمان سه طبقه با سند مادر را به نام من و دو دانگ آن را به نام خواهرم نموده اند. این ساختمان سه طبقه مسکونی دارد که همه طبقات هم اندازه هستند. ما هر دو در آن ساکن هستیم. هر کدام از این دو دانگ سند تک برگ دارد. آیا امکان این که من سهم خودم را با همین سند و شرایط بفروشم هست؟

پاسخ ها :

فروش سهم ملک ارثی فروش سهم از ملک مشاع فروش سهم الارث ملک ارثی فروش سهم الارث ارث پدری ملک مشاع ارث پدر ملک ارثی