مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام و احترام
بنده از کسی مبلغ شش میلیون تومان به صورت قرض گرفتم و بابت این مبلغ شش میلیون سفته دادم در سفته فقط اسم و امضا اثر انگشت نوشته ام مبلغ دو میلیون ششصد هزار تومان انتقال داده ام به حسابش رسید هاشم هست حال این آقا رفته از من شکایت کرده که هیچ مبلغی به من نداده
آیا من با دو شاهد میتوانم ثابت کنم که بابت ضمانت بوده این سفته یا به جرم خیانت در امانت میتوانم شکایت کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
باتشکر از لطف شما

پاسخ ها :

سید حسن جعفرنژاد

جناب آقای سید حسن جعفرنژاد :

با سلام شما می تونید در جلسه شورا اعلام کنید که قسمتی از مبلغو پرداخت کردید و رسیدها رو ارایه بدید اگر شخص قبول کرد که مسئله ای نیست اما اگه قبول نکرد می تونید طی دادخواست جداگانه مبلغی رو که واریز کردید مطالبه کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در جلسه مطالبه سفته باید رسیدهای پرداختی را ارائه دهید و هم چنین می توانید از سایر ادله همچون شهادت شهود جهت اثبات ادعای خود استفاده کنید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

امکان شکایت به عنوان خیانت در امانت میسور نیست