مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول به حساب در تلگرام

با سلام.
بنده بنا به دلایلی قصد صیغه موقت را داشتم. از تلگرام شماره ای پیدا کردم و بهش زنگ زدم از من هزینه هایی خواست که با بی تجربگی برای او واریز کردم.
تا جایی که 3600 برایش واریز کردم و باز هم درخواست واریز پول کرده. بابت عنوان هایی مثل امنیت جانی و هزینه عدم دخول و امنیت شخص و ...
بعد باز هم 2 میلیون واریز خواست که من کلا منصرف شدم. ولی الان دیگر اون هزینه رو هم برگشت نمیده.
من ازش 3 تا شماره و 2 تا شماره حساب و فیش های واریزی رو دارم. ممنون میشم راهنمایی ام کنید که به پولم برسم و اون ها رو تنبیه کنم تا کسی مثل من رو بعدا تلکه نکنند.
با تشکر.

پاسخ ها :

واریز پول به حساب در تلگرام پس گرفتن پول پرداخت شده در تلگرام دریافت وجه برای صیغه موقت تلگرام صیغه موقت