مشاوره حقوقی رایگان - منع اشتغال زوجه توسط زوج

سلام.
شغل بنده نمایندگی بیمه می باشد و مدت 10سال است فعالیت دارم. همسرم بیکار است.
بنده طی سند ازدواج از شوهرم تعهد کتبی گرفته ام که هیچ گونه ممانعتی بابت اشتغال آینده من ایجاد نکند.
طی مدت اشتغال به نمایندگی، شوهرم با تعیین شهر های دوردست به عنوان محل سکونت سعی بر این داشت که باعث شود هر روز در جاده برای آمدن به محل کارم و در تردد باشم که در نهایت خستگی و مشکلات راه باعث شود شغلم را رها کنم. حتی یک بار در غیاب بنده به دفترم مراجعه نموده و اثاثیه دفتر را بدون اجازه بنده با حضور منشی ام بار زده و با خود برده و استرداد نکرده است.
بنده در حال حاضر استخدام شده در یک اداره دولتی در تهران به صورت رسمی هستم که با شهر محل سکونت مان فاصله زیادی دارد طوری که امکان تردد هر روزه را ندارم و مجبور به اقامت در تهران هستم. آیا شوهرم میتواند به بهانه دور بودن فاصله و این که امکان تردد هر روزه برای بنده نیست از طریق دادگاه مانع شغل بنده شود یا این که به این دلیل بنده را ناشزه نماید؟ دادگاه ماندن در شغل نمایندگی بیمه در همین شهر محل سکونت را برای من تعیین کند؟ ( با توجه به این که امکان پرداخت اجاره دفتر و هزینه های نمایندگی و ادامه شغل نمایندگی را ندارم)؟ آیا بنده میتوانم بابت این که اثاثیه دفتر را برده و شاهدم هم منشی ام می باشد از او شکایت کنم و اثبات کنم که مانع اشتغال بنده می باشد؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دفتر بيمه شغل نافي عفت نيست
و كاركردن زن قانوني است