مشاوره حقوقی رایگان - ودیعه

مستاجر من بابت اجاره بدهکار است و در شورای حل اختلاف محکوم شده و درخواست اعسار داده است. آیا میتوانم در این مرحله ودیعه ایشان را که کمتر از مبلغ بدهی مستاجر میباشد را توقیف کنم ضمنا آیا ودیعه در صورت قبول اعسار به مستاجر تعلق میگیرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ودیعه و یا رهن با شرایطی از مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست و لکن پس از اتمام اجاره می توانید از طریق اجرای احکام تهاتر نمایید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. ودیعه مسکن جزء مستثنیات دین می باشد، اما رویه قضایی توقیف و تهاتر این مبلغ با اجاره را می‌پذیرد.