مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

با سلام
اینجانب سال پیش ملکی خریداری کردم در طبقه سوم و از سال قبل تا الان مستاجر من در آن زندگی میکند، با توجه به بارندگی های اخیر سقف خانه (بخشی از سقف داخل اتاق خواب) گچ های آن ریخته، مشکل من با همسایه طبقه اول است که رضایت نمی دهد پشت بام ایزوگام کنیم (علت چیدن وسایل شخصی طبقه اول که بخش زیادی از مساحت پشت بام و همچنین گذاشتن وسایل در ورودی به پشت بام است) به چه شکلی میتونم اقدام کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

سلام وقت بخیر بدوا تامین دلیل بگیرید و با موافقت سایر مالکین الزام به انجام تعمیرات اساسی علیه مالک طبقه اول و رفع مزاحمت