مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با فرزند در شهر دیگر

سلام خوبین ببخشید من اگه درخواست ملاقات فرزندانم رو بدهم که خودم یک شهر دیگر هستم بچه ها با پدرشون یک شهر دیگه وظیفه من هست که برم اونجا تحویل بگیرم یا باید پدرشون بیاردشون پیش بنده؟ پنجشنبه جمعه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چنانچه گزارش اصلاحی در خصوص ملاقات دارید مطابق آن عمل میشود اما اگر ندارید هر کسی که حق ملاقات دارد باید وسایل انتفاع را فراهم نماید (یعنی هزینه رفت و برگشت با خود شماست)