مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت همسر

سلام.
5 سال پیش با یک خانم دوست بودم. اون خانم ازدواج کرد و من هم بعد از یک سال ازدواج کردم.
بعد از ازدواج چند بار فقط از طریق دایرکت اینستاگرام به من پیام داد و ابراز علاقه کردیم که عشق همدیگر رو فراموش نمی‌کنیم و از این حرف ها.
حالا همسرم بدون اجازه من پیام های اینستاگرام من رو دیده و با گوشیش از صفحه گوشیم عکس گرفته و چاپ کرده.
آیا میتونه از این موضوع برای اعلام جرم رابطه نامشروع و طلاق یک طرفه استفاده کنه؟
آیا میتونم در دادگاه منکر این قضیه بشم و به پرینت تماس ها و پیامک های مخابراتی استناد کنم؟ چون هیچ تماس و پیامک مخابراتی نداشتیم. ضمنا همون موقع که ازدواج کرد من شماره اش رو از گوشیم پاک کردم.