مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

سلام. من یک ماه پیش ماشینم رو در نمایشگاه قولنامه کردم و به نمایشگاه دار دادم.
برای پرداخت پول امروز و فردا کردن تا امروز شد یک ماه و این که الان قصد این رو دارن که ماشینم رو به خودم برگردونن و نداشتن پول رو بهونه کردن. به خاطر افت زیاد قیمت در حال دبه کردن هستن.
من چه کاری میتونم انجام بدم در صورت رفتن ماشین هم ضرر میکنم چون اون موقع من قصد فروش داشتم.

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

چنانچه از ثمن معامله چیزی دریافت نکرده‌اید و در مبایعه نامه ضررو زیان فسخ معامله ننوشته آید بهتر است خودرو خود را تحویل بگیرید تا اینکه در دادگاه ها دنبال مبلغ ثمن باشید و نتیجه نگیرید فقط برا این یک ماه که خودرو از چه تاریخی تا چه تاریخی در ید اون اشخاص بوده رسید بگیرید که بعدا دچار مشکل نشوید