مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول از پدر خانومم

با سلام
از پدر خانومم 10 میلیون پول قرض گرفتم و وسیله خانه گرفتیم حالا بعد از گذشت 1 سال از خریدن وسایل که خانومم میخواد طلاق بگیره میگه پول نمیخوام و وسیله ها رو که پدرم پولشون رو داده باید به لیست جهیزیه اضافه کنید در صورتی که پدرش پول رو قرض بهم داد و گفت هر وقت تونستین پس بدین و منم میخوام پولشو بهش پس بدم ؛ از ازدواجمون 6 سال هم میگذره
حال میتونه اساس رو بجای پول ببره و به لیست جهیزیه اضافه کنه یا باید پول رو بهش بپردازم؟ پدر خانومم هم میگه منم پول رو دادم به دخترم حالا وسایل رو میخوام نه پول رو .ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

پدر ایشان مبلغی را که می فرمایید به حساب شما واریز کردند یا دختر خانمشان

پرسشگر :

نقد پرداخت کردن ؛ ولی الان میگه به دخترم دادم پول رو نه به شما ؛ فاکتور همه وسایل هم بنام من هستش

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

قرض تملیکی است باید پول را برگردانید به شرط آنکه اثبات کنید پول را قرض گرفتید