مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث و مهریه

سلام
پدرم سال 98 فوت کردند و یک منزل مسکونی برای ما (دو پسر، یک دختر و مادرم) ارث رسیده. خانم برادرم تقاضای طلاق داده و خواستار مهریه و نفقه هست آیا دادگاه سهم الارث برادرم رو میتونه به عنوان مهریه به خانمش پرداخت کنه در صورتی که ما قصد فروش نداریم، و ایا مادرم که در قید حیات هستند میتونن سهم خودشون رو به دو فرزندشون ببخشن و برای این کار باید محضر رفت یا با دستخط و امضا خودشون در خانه هم امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام.
بله خانم برادر شما میتواند برای مهریه، سهم الارث همسرش را مطالعه نماید.
مادر نیز میتواند سهم الارث خود را هبه یا صلح نماید که نیازمند تنظیم سند رسمی در دفاتر اسناد رسمی است.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

زن برادرتان میتوانند تقاضای توقیف سهم الارث برادرتان را بکند و مادرتان میتواند سهم الارث خود را در دفترخانه به هرکس بخواهد واگذار نماید