مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهریه از سهم الارث صلح شده

با سلام و احترام
من حدود 4 ماه پیش سهم الارث خود رو به مادرم صلح کردم و الان همسرم مهریه خودش رو گذاشته اجرا، آیا میتونه سهم الارث من رو توقیف کنه؟ یا اینکه چون چیزی به نامم نیست میتونم درخواست اعسار و تقسیط مهریه رو بدم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سهم ارث شما قابل توقیف است و اگر مالی نداشته باشید در صورت اثبات می توانید دادخواست اعسار دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر سند قرارداد صلح به صورت رسمی باشد متصالح مالک مورد صلح محسوب میشود

و اگر قرارداد صلح ، عادی باشد متصالح باید ابتدا دادخواست اثبات
مالکیت مطرح نماید تا مالکیت ایشان احراز گردد و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نمی‌تواند مگر اینکه صوری بودن آنرا اثبات نماید و شما میتوانید تقاضای اعسار بدهید در صورت عدم تمکن

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر .اما بعد از قطعی شدن حکم مطالبه مهریه از طریق دادگاه میتوانید دادخواست اعسار دهید تا تقسیط شود.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که هیچ گونه مال و اموالی به نام شما نباشد دادخواست اعسار تقدیم دادگاه خانواده می نمایید و دادگاه خانواده بر اساس استعلامات ای که صورت می پذیرد اقدام به صدور حکم می کند با توجه به اینکه جزئیات زیادی در خصوص نحوه ارائه اموال منقول و غیرمنقول و همچنین سایر دارایی های شما می بایست رعایت گردد و همچنین در خصوص اینکه آیا مهریه از طریق اجرای ثبت اقدام شده و یا از طریق دادگاه خانواده یا خیر این موارد نیاز به بررسی کامل دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پاسخ سوال اول شما منفی است طرز میتوانید دادخواست اعسار بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد
وانگهی سهم الارث ‌شما قابل توقیف است اگر مستثنیات دین شناخته نشود
...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکانپذیر نیست ودر صورت توقیف مادرتان میتواند معترض گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نمی‌تواند مگر اینکه صوری بودن آنرا اثبات نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر انتقال داده باشید قابل توقیف نیست و بعد از ابلاغ اجرائیه می توانید دادخواست اعسار بدهید.
توجه داشته باشید همسر شما می تواند دادخواست ابطال معامله صوری بدهد که اگر بتواند ثابت کند و معامله را ابطال کند بعد از ابطال می تواند نسبت به توقیف اموال اقدام کند.

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام در صورتی که صلح مقدم بر اجرا باشه میتونید دادخواست اعسار بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر نمی تواند توقیف نماید و اعسار می توانید مطرح نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، اگر صلح قبل از طلب مهریه باشد شما می توانید درخواست اعسار مطرح کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر مادرتان به رحمت خدا رفته می تواند از سهم الارث شما را مطالبه مهریه نماید. انشاالله اگر در قید حیات هستند خیر

یک وکیل :

با سلام در صورت صلح قابل توقیف نیست .بله بعد صدور حکم قطعی دادگاه اعسار دهید تا تقسیط شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر جنبه ی فرار از دین پیدا نکند می توانید اعسار بدهید

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

باسلام .
درصورتیکه انتقال قبل از مطالبه مهریه باشد قابل توقیف نیست.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قانونادیگر چیزی به نام شما نیست و می توانید درخواست اعسار و تقسیط مهریه بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که مالی به اسم شمانیست قابل توقیف نیست ،ولی درصورتی که صوری بودن صلح اثبات گرددقابل توقیف می باشد،،،،شمامیتوانیددادخواست اعساربه تقسیط مهریه را مطرح نمایید