مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

با سلام و خسته نباشید خدمت شما. من واسه یه بنده خدایی وثیقه گذاشتم و از زندان که جرمش کلاهبرداری بود و باید 260 میلیون به شاکی میداد البته هنوز حکم قطعی رو قاضی نداده سند 600 میلیون گذاشتم و از زندان ازاد شد حالا بنده خدا رفته با خانوادش تفریح و توی دریا غرق شده و فوت کرده الان وضعیت وثیقه ای که من گذاشتم چی میشه؟؟؟ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با فوت ایشان مشکلی برای شما پیش نمی آید

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اسناد و مدارک مربوط به فوت ایشان شامل برگ فوت را به شعبه بدهید و درخواست آزادی سندتون رو بکنید