مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامورین بسیج محلی

سلام خدمت عزیزان ایا ماموران بسیج میتوانند یک متهم را بگیرند ومورد ضرب و شتم شدید قرار بدهند بطوری که فک و دندان او بشکند ودر ضمن باگوشی موبایل از وی عکس و فیلم برداری نموده اند. امکان شکایت از انها هست اگر ممکنه از چه طریقی ممنون از راهنماییهاتون

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

شکایت کیفری خود را از طریق دادسرا مطرح فرمایید در ضمن از طریق بازرسی مربوطه نیز علاوه بر شکایت کیفری اقدام نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ماموران بسیج درصورتیکه برگ ماموریت داشته باشند درمحدوده ماموریت و وظایف محوله شان میتوانند درمواجهه باجرایم مشهود دخالت کنند ولی نمی توانند متهم را مورد ضرب وشتم قراردهند متهم می تواند از انها دردادسرا شکایت کند